tiistai 16. marraskuuta 2010

Purikura

Terve mieheen! Ja hameväelle heippa myös! Täällä alkaa kaverilla tiimalasissa hiekka loppumaan kesken, mikä on sata kertaa enemmän kun ikävä juttu. Varsinki ku kattelee noita härmän sääennustuksia.. Ei hyvää päivää. Toppatakki ja lumikola. Ei vielä kiitos. Pitäis siis varmaa pumppaa lisää sepeliä tiukuun!! Tosin Nikkerin visa räjähtää 11.12 käsiin ja sen jälkeen ei hyvä heilu jos viel näis karaokebokseis heiluu... Pienii virityksii on tosin vireillä. Niistä lisää paremmalla ajalla..

Purikura. Joojooo se on ihan oikein kirjotettu. Kertooko mitään?
Japanissa, varsinki tääl Tokios on miljoonittain peliluolia ja niissä on yleensä oma kerros purikurille, jotka on tietynlaisia photo boothei. Eikä nää oo mitään perus kyttiksen passikuvakoppei, eijeiii, vaan nää painelee ihan omalla levelillään!

Söpöily on jeeees
Tääl on siis erittäin suosittuu painella jonkinlaisen illanvieton yhteydes jengillä koppiin ja antaa palaa, ja tietty mitä söpömpi, sitä söpömpi! Todella miehistä hommaa, mut täytyy myöntää et näis on kyl tullu pyörittyy jokunen kerta..

しゃぶしゃぶ night
Yllä oleva kuva on oikeestaan aika laimee esimerkki, sillä tossa ei juurikaan oo lärvei muokattu. Pientä tasotusta maximissaan, mikä kuuluu tottakai vakiona asiaan. Ripsien korostukset jäi siis toiseen kertaan.. Mut sinisistä öögistä tulee kyl helposti järkyttävän kirkkaat kristallitpallot. Näillä masiinoilla kammo pizzanaamastakin saadan siedettävän näkösii otuksii, tai vaikka vaihtoehtosesti barbie nukkei! Kuvii voi nuuskii netistä lisää..

Jos nyt siel pääs alko ihan simona kutittaa et mäkin haluun ni Vuorikatu 14 Helsinki is place to be! Tai jos on niin ujoa sorttia eikä millään kehtaa tsadii asti ni voihan sitä salaa kotonakin vähän harrastella!

Ei muuta ku räpsimään uuteen passiin, cheeeeese!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti