torstai 9. joulukuuta 2010

GOOD BYE BRO!

Myöhästä hyvää syntymispäivää Suomi!! Aikaa lähtöön 23h10min. Se ei oo ihan hirveesti ei, ikävä kyllä! さみしい on ollu viime päivien kulutetuin sana. Eli ikävää on siis hoettu, hyvästejä jaeltu puolin ja toisin, ja tippa ollut yhen sun toisenkin poskella. Niin se vaan menee, ei voi mitään. Nuhasta hommaa. Mut pää pystyyn sano se tikkanenkin!

Nopeesti vaihtu status opiskelijasta turistiks, ja sen kyllä tuntee! Kun ei oo omaa kämppää ni kaikki menee aika lailla säätämiseks, ainaki mun tapauksessa, vaikka en nyt mikään megasäätäjä ookkaan..enpä. Sunnuntai aamupäivällä hyvästelin rakkaan poikamiesboksini ja lähin selkä vääränä laahustaa kohti shinjukua. Syy tähän oli tuomisten suvulta perityn väsyneen selän lisäksi jumalattoman painava rinkka. Toisessa kädessä reppu ja toisessa toinen kassi täynnä kamaa...Nättiä. Ei muuta kun käkätin kohti hostellia, jota en tietenkään heti löytänyt. Harrina painelin parikertaa ohi. Eihän sitä kato aamuhuurussa osaa japania lukee! Mun yöpaikka ei oo mikää ihan perinteinen sviitti omalla keittiömestarilla. Ei ihan.

kolme huonetta ja keittiö
Tuolla mä vedän zetoria ja olo on ku toukalla kotilossa. Yllättävän hyvin on saanu kuitenkin otettuu unta palloon. Ja tää mesta on muutenki iha jeppis. Löytyy bastuu ja poreallasta.. Nihkeetä on se, et joka aamu mut potkastaa pellolle täält, ja joudun joka ilta checkaa itteni inee uudestaan. Myös noi kamat pistää riepoo, niitä kun joutuu aina kysellä lokerosta jos tarvii jotai. Onneks pääsin maanantaina eroon 8 kilosta, kun kävin tuuppaa ne postiin. Toivon hartaasti että kelluu stadiin joku päivä.

Kulunut viikko ollu ihan kingi! Ei skolee, ei stressii, paljon hupia. Toimiva resepti, suosittelen sulle sinne talvimasikseen. Heitä nyt se lumikola jo sinne hankeen. Aamu kympist ilta yhteentoist on tullu touhuttuu sitä sun tätä. Iso käsi kaikille, erityisesti Natsukolle, hengailuista ja kaikista hupijutuista :) Pohkeet on alkaa olee varmaa aika tikissä, sillä tänäänki tullu tallustettuu kilometrien edestä sinne sun tänne, ja viel tonne...

Santaa riittää tiimalasissa siis vielä päivän verran. Niitä megarobotteja en oo vieläkää nähny, ehkä pitää ne viel käydä nuuskii! Loppuun viel jotain kuvia viikon varrelta, ollos hjyvä.

Ja vielä tooooooooosi iso kiitos näistä mielettömistä hetkistä kaikille. みんなさんに どうもあろがとう!Mima Vivaa lainatakseni "I left my hear in tokyo." Propsit myös kaikille lukijoille, toivottavasti ootte naaattinu! Tokyo vaikenee. Toistaiseksi....

Ai niin, sain muuten kutsun Puman järkkäämii yksityiskekkereihi Kuala Lumpurii, joten onhan se pakko käydä haistelee tilanne!!

Enoshiman majakan näköalaa

Tokion arkea

Tokyo Tower

Talven hitti

kuumottava näköalaikkuna

Bongaa turistit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti