maanantai 13. joulukuuta 2010

KOOÄLLÄÄ

Halibatsuiba. Kysyn heti alkuun et saiks kukaa torstai iltana japanin uutisii nauhalle? Tais meinaan tuominen olla kuvissa. En tiiä mistä mediapoppoo oli saanu selville, että meikäläinen poistuu maasta?! Mut niin vaan siel oli jengii kamerat olalla ja mikit kädessä. Ei ne kuitenkaa uskaltanu mua jututtaa, tyyty vaan kuvailee. Eihän ne kuitenkaa voinu siellä olla vaan sen takia et oli air asian neitsytlento tokiost kuala lumpurii?

Vaikka sitä ei ollaakka enää täysin eksyksissä tokion tuppukylässä, vaan jossain ihan muualla, niin raapustelen silti tänne jotai fiiliksiä sillon tällön. Nyt lähinnä siks, kun ei oo mitään muutakaan tekemistä, sillä istun punasen peltipurkin sisällä, jonka kyljessä lukee air asia. Vähän on kyllä pomppunen kyyti, mut kai tää ilmas jaksaa pysyy. Lentotsirbulat on kyl ihan näpsäköitä, pisteet siitä. Noniin ja nyt pompitaan taas. Alkaa meininki olee ku pomppulinnassa...

Pikavisiitti Kooällään on siis suoritettu. Ennen sinne hyökkäämistä tiesin, että siellä on lämmintä ja petronasin twinit, eli siis ne kivannäköset towerit. Mitä tiiän näin jälkeen päin? Sen, että siel on lämmintä, petronasin duppeli ja ihan vaan ”muutama” kauppakeskus. Ristinkin koko maan uudestaan MALLaysiaks. Jengi kuulemma diggailee niistä. Kuulin myös, et joku paikallinen harri oli (ei siis harri olli) ostanu koulun, potkinu jengin pihalle, murjonu mestan ja rakentanu siihen uuden kauppakeskuksen. Eihän siinä lähistöllä ollut, kun jo valmiiks pari kolme... niin ja nää kaikki keskukset on ihan mielettömii, mitää skidejähän ei kannata rakentaa, ne on niin tylsiä.

vaan murto-osa siitä mitä on tarjolla


Mitä kuala lumpuris voi tehä? No shoppailla tietty niissä miljoonissa jumboissa. Mut mitä muuta? Syödä. Mitäs sit ku oot syöny. No meet takas shoppaa tai jatkat syömistä..Tää on ihan fakta, jonka myös paikalliset myönsi. Iltasin voi tietty ottaa sitä keski keisolaa jos siltä tuntuu, mestoja löytyy, niinku joka paikasta tällä pallolla.

Myös tuominen harrasteli edellä mainittuja aktiviteetteja. Yksin ei tarvinu kaiken aikaa olla, siitä piti huolen Yiwen (Tokion luokkakaiffarini Urveshin tuttu kouluajoiltaan), jonka tapasin perjantai ja lauantai iltana. Yiwen jobbailee paikallisen lifestyle magazinen leivissä (KLue), joten mimmi oli saanu kutsuja viikonlopun erinäkösiin kissanristiäisiin. Perjantaina käytiin nuuskimassa Puman järkkäämät yksityiskekkerit kaupungin toisella laidalla, johon saatii vipit. Karkelot alko kasin aikoihin, ja me otettiin hatkat noin 11aikoihin, syystä että ilmasen maljan tarjonta loppu. Tosi leimiä, et kemuist loppuu nesteet jo puol 11. Sen jälkeen Yiwen päätti näyttää mulle kaupunkikierroken sen kiesillä, joten pyörittii ympäri KLää, ja näin miljoonia kauppakeskuksia. Alkuyöstä remmiin liitty viel yks kaiffari ja käytiin kolmisteen imuttelee sheeshaa yhessä ravintelissa. Kaikin puolin mukava ilta. Kämpille palatessani dormissa odotti kaks kilpaa kuorsaavaa hannua ja aamulla herätessäni ne oli jo ottanu jalat alleen.

Lauantai päivä meni suunnilleen samalla lailla kun perjantaikin; söin ja shoppailin. Tai lähinnä vaan kiertelin kauppakeskuksia kun ei ollut muutakaan tekemistä. Sit söin taas lisää kun nälkä pääs yllättää takavasurista. Safka on tääl tosi hyvää, ja halpaa kans. Mestat tosin on aika nälkäsen näkösiä. Pöydän vierestä voi löytyy kuollut kissa tai raflan vieressä olla hyvin kaatopaikka. Minkäs teet, kehitysmaa on aina kehitysmaa..

twinit


Illalla tapasin taas Yiwenin ja sen kaverin Shirazin, joka oli myös vikaa iltaa kylillä (mimmi on intialainen, joten viisumihässäköiden takii se joutu lähtee hakee uudestaan vauhtia kotimaastaan). Myös Shiraz työskentelee samassa magaziinissa. Käytiin eka yhessä hienossa raflassa nauttimassa possua (kokonainen pikku possu lepäs siinä pöydässä kyljellään), paellaa ja sangriaa. Ihan mielettömästi safkaa ja älyttömän hyvää! Makuhermoja hyväilevästä nautinnosta joutu köyhtyy vain noin 35e verran. Luulisin et härmässä olis joutunu kaivaa kuvetta ainakin tuplat. Illallisen jälkeen käytiin imailee ilmasia drinkkejä kahessa eri clubissa. Syy: mimmit oli aikasemmin viikolla soittanu mestoihin, että tulis tekee juttua mestojen jouludrinkeistä.. Ei paha. Eka vähä jänniteltii et onnistuuks kikka 64, sillä mimmeillä ei ollu näyttää mitää käyntikorttei tai muuta vastaa, et on duunis lehdessä. Loppu hyvin kaikki hyvin. Drinkit oli muuten yllätysyllätys aika maukkaita. Sisälsi muutakin kun vodkaa ja jäitä..

joulurinkkiä


Tää purkki jaksaa viel tärinästä huolimatta pysyy ilmassa. Kiva juttu kaikin puolin. Vajaan kahen timman päästä pitäis ländää Macaoon. Eli jos nää tarinat pääsee blogiin asti, se tarkottaa hyväherrasväki sitä, että nikkeri on päässy tän etapin maaliin. Riiiiiinaaaaaa täältä mä tuun.

Joulumieltä.

2 kommenttia:

  1. Ei yhtään pössömpää toin sun lifestyle; aurinkoa ja lämpöä, shoppailua, ilmaisia drinksuja ja misukat pörrää ympärillä maassa kun maassa..;))

    VastaaPoista
  2. ei oo kyllä yhtään joo. mut kaikki toi loppuu tammikuun 5 päivä ku nikkeri saapuu helsinki-vantaalle :(

    VastaaPoista