keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Voi #/€µ%ø&=üßΩƒª‘fiıƒ†∂®œ!!!!!

Jos joku siellä, ihan kuka vaan, sattuu tietää jotain japanilaisia sopimattomia sanoja, niin saa laittaa tulemaan! Nyt meinaan sappinesteet kiehuu..Eihän se tietty auttanu, vaikka kuinka piti sormia ristissä: Sieltä se koko keväänsyysflunssa vaan iski puskista päälle ku yleinen syyttäjä. Noh, minkäs teet. Vuoden pakollinen räkänokkatauti iski nyt, shit happens. Teetä täs on juotu pari päivää ja sen aromista makua voi lähinnä verrata Ristipuron kuraveteen! Onneks naapurintyttö lahjotti panadol hottii, et kiitti paljon sulle sinne naapuri! :) Joku on joskus sanonu et aina pitää löytää asioist jotain positiivista. Tästä mä en niin löytäny. Tai no, eipähän tänää tarvinu skoleen mennä, mut sit taas toisaalta pitää paiskii duunia täältä käsin, ettei jäädä kelkasta. Ja tää on kuulkaas sellanen kelkka et se ei kauaa venaile.

Eilinen oli hyvä esimerkki. Tiistaisin meil on tämän jo edellä mainitun naapurintytön "rakastama" Tsukamoto sensei. Nuorehko, ja ei varmasti montaakaan vuotta meikäläistä vanhempi neitokainen. Jaaa kaikin puolin oikein mukava tapaus... Mutta! Tällä mirkulalla ei oikeen toi lontoo taivu suuntaa eikä toiseen, niin opetus on lähinnä vaan japaniks. Ja kun meille opetetaan japania japaniks, niin välillä naamari on pakostikin kysymysmerkin muotonen. Toinen juttu on taas se, että välillä noi senseit tykkää käydä jonkun uuden asian noin parissa minuuttissa läpi ja sen jälkeen aletaan ristikuulustelee asioita tehtävien avulla. Eilen olin esim. ihan kassalla kun Tsukamoto alko utelee multa vastausta ekaa kyssärii. Olin siinä sitä ennen unelmoinu pari minuuttii jostain, mistä lie karibianristeilystä, joten ymmärsin kyssärin täysin puihin ja selitin jotai omaani, no tulipahan muilta hyvät naurut kiitokseksi!

Tää viikko on menny tähän asti siis aika mollivoittosesti, joten ei oo nyt mitää, millä paukutella henkseleitä..  Nepi Nepi nenäliinat on tullu tutuks, et voisin niistä kertoo jotai. Ehken sittenkää. Eilen kylläkin otin niin sanotut hatkat ja lähin Shibyaan haistelemaan ilmapiiriä. Nenä oli kyllä aika tukossa, joten hajuja ei hirveesti tullu nuuhkittuu, mut porukkaa oli taas tyypilleseen tapaan turuilla ja toreilla. Aika meni suurimmaks osiks vaan dallatessa putiikista toiseen. Ja koska pitkäaikainen ja "luotettava" työnantajani Kela (terkkuja vaan kaikille kassatädeille sinne!) oli pumpannu palkan tililleni, niin ajattelin voivani taas laittaa jenei surutta jakoon.. Mutta tällä kertaa sain todeta jossain putiikeissa sen tosiasian, että Large ei välttämättä tarkotakkaan isoa ja Extra Large on aika harvinaista herkkua. Nappulat ainakin säästy, mut ei mun silti tarvinu tyhjin käsin tulla kotiin. Aina löytyy joku kledju mihin investoida :) Eli jos satut olee jonkinsortin sikaniska mallia superhypermegaexrtalarge, niin pelkään ettet mahdu ees paikalliseen jätesäkkiin!

Perus arkee Shibyassa
Huomenna tänne Nipponii tööttää loppuviikoks ittensä ensimmäinen kaiffari sieltä suomenmaalta, joten tänää olis hyvä taikoo tää tauti pois tai siirtää se seuraavalle. Katotaa millasta tuhoa ja paheksuntaa me Iiron aka kirurgin kaa saadaa tääl aikaseks. (Todettakoon se, että kirurgi nimi juontaa juurensa noin 10 vuotta kestäneestä etulego remontista. Vantaan kaupunki on tunnetusti vikkelä näissä asioissa.) Toivottavasti proteesi pysyy myös tukevasti paikallaan täällä heiluessa!

Mut nyt täällä nousevan mollukan maassa alkaa päivä kääntyy jo illan puolelle, joten on aika kaivaa kirjat repusta nenän alle lähempää tutkiskelua varten. Räkänokka kuittaa. Over and out.

3 kommenttia:

  1. Voi Nikku, kun oot pipi!:((
    Toivottavasti tauti tokenee ennen Iiron tuloa.
    Olipa taas mahtavan hauskaa kerrontaa sulla!
    Sitä jaksais lukea vaikka kuinka pitkään...
    Pitäkäähän lystiä siellä ja toivottavasti ruisleivät maistuu!:))

    VastaaPoista
  2. Voi veikka, parane pian!

    VastaaPoista
  3. Kato sen girurgin perään ettei se oo ihan hävyttömästi siel niitten naisten perää ! Muuten kyl voitte ja teijän pitääkin perus roskasakin tavoin aiheuttaa pahennusta , joten teillä on vain 2 tehtävää viikonlopulle 1. Perse pitää jommalla kummalla vilahtaa yleisellä paikalla, plus pisteen saa jos sattuu olemaan leopardi kuvioiset bokserit (se kuvio on aina muotii) 2. Kuvaatte pienen pätkän siitä kun ootte saatanallisissa känneissä snägäril ! ei muuta tällä kertaa <3

    VastaaPoista