perjantai 10. syyskuuta 2010

Kohti ääretöntä...niin ja mieluiten myös sen yli!

Vähiin käy ennen kun loppuu, on joku joskus sanonut. Mä voin vihdoinki todeta saman, meinaan nyt ollaa melkein jo toinen jalka kentällä. Yks yö edessä, toivottavasti rauhallinen. Mistään liskoista ei tarvii välittää, niit ei oo kutsuttu, ja ne varmaan menee muutenki johonki muuhun osotteeseen jorailee! Hommat on hyvin hoidettu niin kun jo viikko sitte totesin. Vikana tuli matkavakuutuski harjattuu, et ei oo niin välii jos vaikka jää auton alle, tai tippuu Tokyo Towerist alas. "Iffi kato hoitaa", sano se yks pappaki iltasanomis, kun puut oli kaatunu kesämyrskys sen talon päälle. Asenne siis kohallaan. I like it. Samaan aikaan kylläkin isomahainen partasuu Rick Ross räyhäs iTunesin välityksel: "Fuck life insurance, I live for the moment and put a bullet on it." Vaihoin biisii ja totesin et ehkä ens kerralla.


Forexikin tuli tyhjennettyy jeneist, ei tosin tullu rahat missää brown paper bagis, mut tuli kuitenki. Nyt on siis tonnei päällä aikamoinen kasa. Pitää varmaa niittaa lompakko itteensä kii ettei kaikkee onnistu hävittää. Mut niillä pitäis meikäläisen pärjää jonkun aikaa. Suurin osa niist tosin menee heti vuokran ja junalipun maksuun, mut kai siit riittää parii nuudelikuppii!! Suurin säätäminen on ollu siinä, mitä mä otan sinne mukaa passin lisäks. Täl hetkel siel on kivasti yli 30 astet, mut sit ku tulee taifuunikausi et tukka lähtee päästä ni pitäis siihenki sit varautuu. Noh, mä ratkasin pelin aika pitkälti siltä osin, et kesäkamat pykälään ja loput ostetaan sieltä jos tarvii. Homma bueno ja no stress!


Täs on viime päivin yks sun toinenki kyselly kuulumisii, "jännittääkö?" peruskyssäri on jokaisen suusta tullu, niinku tietty pitääkin. "No ei nyt oikeen, ainakaa viel" ollu pääsääntönen vastaus, oli sitte kysyjä äiti, naapuri, k-kaupan vartija tai ryynäsentopi facebookista. Nyt voin sanoo et alkaa olo olee pikku hiljaa kun sillä kuuluisalla onkimadolla. Hirvee tärinä ja ei oikee oo mitää käryy mitä siel pinnan alla on vastassa.. Ja vähä arveluttaa miten me päästään sielt Naritan kentält juna-asemalle mis meijän koordinaattori on vastas. Se Naritan kenttäki on varmaa vähä eriluokkaa ku toi Helsinki-Vantaa.. Ohjeet on printattu ja jos siin ei mitää hirveet källii oo ni eiköhä me löydetä!


On väkisinki tullu mietittyy sitä, mitä täält jää kaipaa tolle pikkureissulle vai jääks ylipäätään mitään. Lappeenrannan syyskelii ei todellakaa, no eipä kyllä muutakaa härmän ilmastoo sen voin kertoo... Saatte pitää loskat itellänne! Ainut mikä tulee mielee ni ihmisii tietty. Eniten sitä kelailee miten mä pärjään ilman tiksin roskasakkii, on ne semmosia veijareita meinaan!! Ainakin viikonlopunviettoihin tulee muutoksia loppuvuodeks. Ei varmaa se kuuluisa jänisräikkä tuu laulaa niin lujaa nipponissa! Tai mistä sen tietää mistä sitä ittensä siellä aina löytää sakehuuruisena.. :)




Viimeset (ja myöskin ainoot!!?!) stipendin jakajat kävi vähän aikaa sitten kylässä, ziljooonakertaabiljooonasti kiitos vaan mummi ja vaari!! Ootte parhaita. Muut saa toki tulla tekee lahjotuksia kanssa! Kyl sä kerkeet sieltä vielä. :)


Nyt pitää täst lähtee duunailee viel viimeset pikkujutut valmiiks et tää reissu voi ihan oikeesti alkaa. Mun ystävä, viinariina, nimi muutettu, Macaosta totesikin, että "kohta säkin tuut tänne hullujen mantereelle" Noh, huomenna mennää kattoo kuinka hullui ne japanilaiset sitten oikee on! Sayonara, palataan asiaan nousevan auringon maassa!!




Ai niin, kuka viittis tulla viel laittaa nää kasaan????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti