sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Konnichi wa!

Tähän alkuun on varmaan hyvä todeta heti pari faktaa: kello on paikallista aikaa 2.09 ja oon nukkunu neljä tuntia sen jälkeen kun heräsin härmästä perjantaina 9 päivä 09.30.. Sillähän ei oo tän tekstin kannalta mitään merkitystä, että tultii just porukalla kyliltä!! Mut siitä lisää myöhemmin! Älä karkaa minnekkään..

Niin tosiaan 9 päivä suuntana oli Helsinki-Vantaa aeropuerto ja flygari lähti ilmaan 17.15 härmän aikaa. Kentäl oli megaryysis, en ollu ikinä nähny niin paljo populaa buukkaamas itteensä koneesee kyseisellä kentällä. Johtu vissiin siitä, et kaikki Aasiaan menevät koneet lähti samoihin aikoihin?! 2h tuntii oltii varattu peliaikaa härdelleihin, vaik oltiin jo chekattu ittemme koneesee aiemmin, mut ei silti vaan meinannu aika riittää. Noh, päästiin koneesee sit kuitenkin hyvis ajoin ja homma siltä osin bueno!


Tollanen siirtymä oli siis vielä haukattavana. Lento meni osaltaan hyvin, osaltaan taas ei. Viihdykettä oli ihan hyvin tarjolla, kiitos Sex and the City 2 ja punaviini, (brittien mielest ei olis kannattanu myöntää), sekä tietty kovimman liigajengin kovimman pelaajan (eli nyt siis todellakin puhutaan HIFK:n Ville "Ruotsin kaataja" Peltosesta) haastattelu. Huonona asiana oli tietty se se et meikäläisen nokoset jäi siihe parii sekunttii...Naapuri tosin vieressä pyöri kun hyrrä unilääkkeiden ansiosta. Olis niin pitäny ottaa kans!! Ei siinä sit mitään, lento tuli suht ajallaan kenttään.  Ja ennen kun turvavyömerkkivalot ehti ees sammuu, ni nää vinosilmät oli muodostanu jo särmän jonon siihen käytävälle. Maassa maan tavalla siis!

Siitä sitte ulos koneesta ja pienellä sporalla/junalla kohti terminaalia. Olin aivan sata varma et nyt alkaa tulee se kuumotusvaihe vastaan, mut mitä vielä! Jengii ei paljon tuntunu kiinnostavan miks tultiin. Kysy vaan et "osaatko japania?" "ai oot tääl koulus, kiva" Porukka oli enemmän ihmeissää siitä, et mitä kepakkoo Kaisa kantaa mukana, kun sillä oli salibandystaga kainalos!! Niin ja hauskin yksityiskohta oli se kun tultiin arrival lobbyyn kaikkien kamojen kaa, niin paikalliset sheriffit tuli kyselee passei ja puhelinnumeroit. "Hi, this is random check" Me annettii niille sit suominumerot ja vieläkin venaillaa jos olis jotain chattailunpoikasta. Joo ja tän joutu tekee siin samas aulas parille eri sinivuokolle. Ei ne tajunnu sitä vaik kuin kovasti koitti selittää, et "hei toi sun frendis otti nää speksit ylös.." Kaiken tän kikkailun jälkeen siitä sitte otettii reilu puolentoistatimman junareissu kohti Shinjukun asemaa, josta koordinaattori tuli noutaa meijät mittariautolla ja vei kämpille.



Kämpillä perus tsekkaukset ja kylille hakee safkaa. Tollaset "safety" setit tuli poisetettuu jollai 9 eurolla. Eli jokainen voi laskee, ettei mitää ihan megailmasta..Tän jälkee joutu pitää 4 timman lepohetki pitkän reissun takii, olin meinaan ihan katki ja olo oli heikko. Päätettii sitä ennen lähtee ulos 5 britin kaa kiertelee mestoi, kun he olivat tänne tulleet jo aikaisemmin. Itseasias kyl Antti, joka oli tullu tänne kans päivää aiemmin hoiti tän kierroksen poppoon kasaa. Meijän vaihtariporukka, joka on vallottanu yhen kerrostalon, koostuu seuraavanlaisesta kokoonpanosta: alakerran tiiviin puolustuksen hoitaa 6 brittii, keskikentäl raataa 3 ahkeraa germaanii, kärjes taituroi 3 loistavaa finskii ja penkkiä kuluttaa 3 sveaa!! Nojoo leikki leikkinä, mut siis tällänen legioona täällä tosiaan on. Muihin kun näihin 5 brittii en kerenny ottaa kontaktii tän ekan päivän aikana. Hurritki tulee kai vast maanantaina...Eller hur?

Noniin eka ilta, josta juurikin saavuin, oli erittäinkin mukava ja onnistunut kaikin puolin. :) Kylillä asioimista jeesas tosi paljon se, että Tom (yks briteistä) puhuu sujuvaa japania. Me muut vaan nyökyteltiin siinä sitte tyytyväisinä vieressä, mistään mitään tietämättä. Täytyy myöntää heti kättelyssä, et kaikki britit oli tosi rentoi ja hauskoja tyyppejä. Eikä kyseessä ollu tosiaankaan mikää perus pubijengi, meinaan yhellä oli vanhemmat Vietnamista, yhellä sukujuuria Intiaan (mut asunu koko ikänsä jenkeis käsittääkseni), yhellä sukujuuria Trininadista, ja sillä Lissyllä tais olla kans jostakin päin vaikutteita, ei tullut viel selville. Tom oli siis ainoo perus eurooppalaisen näköinen kundi! Ilta siis koostu lähinnä paikallista biirua nautiskellessa, ketä nyt sitä joikin, sekä pienestä sakemaistelusta.. Sivistyneesti kyllä oltiin äiti, eli en menettäny heti kasvojani!!

Mut nyt alkaa macbookist loppuu virta niinku bloggaristaki, joten ei muutaku oyasuminasai!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti